Καλώς ορίσατε

Φίλες και φίλοι,

Χράνοι | Νομός Αρκαδίας  Από τον ηλεκτρονικό αυτό τόπο επιθυμούμε να σας παρουσιάσουμε το όμορφο και ιστορικό χωριό μας και να ανοίξουμε μία ακόμη δίοδο επικοινωνίας με τους νέους του χωριού μας, τους επισκέπτες και με όλους όσους αγαπούν τους Χράνους.

  Η πλοήγηση στις σελίδες μας θα σας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για το χωριό μας , θα σας ενημερώνει για τα έργα, τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται, θα σάς προσφέρει ενδιαφέρον υλικό για την ιστορία του χωριού μας, την πολιτιστική κληρονομιά, τις απαράμιλλες φυσικές του ομορφιές και στοιχεία για τη σύγχρονη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική εικόνα του.

  Ο δικτυακός τόπος του συλλόγου των απανταχού Χραναίων φιλοδοξούμε να εξελιχθεί σε ένα σταθερό μέσο πρόσβασης των πατριωτών και των επισκεπτών σε αναγκαίες πληροφορίες σε ότι αφορά το χωριό μας και το Δήμο Μεγαλόπολης αλλά και σε δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά. Επίσης ευελπιστούμε να δώσουμε χαρά στους ξενιτεμένους Χραναίους που βρίσκονται πολύ μακριά από την πατρίδα τους, και δεν μπορούν να την επισκέπτονται συχνά.

  Η παρουσία σας σ’ αυτόν τον δικτυακό τόπο, μας τιμά ιδιαίτερα. Θεωρούμε χρέος μας να ικανοποιήσουμε τα ενδιαφέροντα σας, πολλαπλασιάζοντας τις διαθέσιμες πληροφορίες μας. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Με εκτίμηση,
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Χραναίων

Κλείσαμε 1 χρόνο μαζί και συνεχίζουμε!!!

Κλείσαμε 1 χρόνο μαζί και συνεχίζουμε!!!

Τα πρώτα μας Γενέθλια!

Ένας χρόνος πέρασε από τη δημιουργία της ιστοσελίδας @ facebook !!! Και δεν γινόταν να μη το γιορτάσουμε! Ας ευχηθούμε όλοι Χρόνια Πολλά!!! Το πιο ωραίο δώρο, η στήριξη από όλους εσάς και εμάς που το λατρεύουμε και είμαστε κοντά του. Είναι μία ευκαιρία για να τιμήσουμε <<το δημιούργημα>> που πρόβαλε το όμορφο χωριό μας και μπήκε στα σπίτια όλων, γιατί η πρόσβαση στην αγκαλιά του είναι σε πολλούς αδύνατη! Τιμήστε την ημέρα αυτή με μία πλοήγηση στις σελίδες μας, δείτε την ιστορία του χωριού μας, την πολιτιστική κληρονομιά, τις απαράμιλλες φυσικές του ομορφιές, ζήστε στιγμές απο το παρελθόν, θαυμάστε το παρόν, οραματιστείτε το μέλλον.

Χρόνια μας πολλά.... απλά και Χραναίϊκα!!!

Αφήστε το μήνυμα σας στο Facebook πατώντας εδώ !

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
Χράνοι Αρκαδίας

Σημείο αναφοράς του χωριού είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του, σε όμορφη τοποθεσία γεμάτη με πλατάνια. Η θέα και από την κάτω πλευρά και την πάνω πλευρά του χωριού είναι εξαιρετική.

Καταγραφή Χραναίων με την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής του χωριού μας.

Πατήστε εδώ για Εγγραφή