Καλώς ορίσατε

Φίλες και φίλοι,

Χράνοι | Νομός Αρκαδίας  Από τον ηλεκτρονικό αυτό τόπο επιθυμούμε να σας παρουσιάσουμε το όμορφο και ιστορικό χωριό μας και να ανοίξουμε μία ακόμη δίοδο επικοινωνίας με τους νέους του χωριού μας, τους επισκέπτες και με όλους όσους αγαπούν τους Χράνους.

  Η πλοήγηση στις σελίδες μας θα σας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για το χωριό μας , θα σας ενημερώνει για τα έργα, τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται, θα σάς προσφέρει ενδιαφέρον υλικό για την ιστορία του χωριού μας, την πολιτιστική κληρονομιά, τις απαράμιλλες φυσικές του ομορφιές και στοιχεία για τη σύγχρονη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική εικόνα του.

  Ο δικτυακός τόπος του συλλόγου των απανταχού Χραναίων φιλοδοξούμε να εξελιχθεί σε ένα σταθερό μέσο πρόσβασης των πατριωτών και των επισκεπτών σε αναγκαίες πληροφορίες σε ότι αφορά το χωριό μας και το Δήμο Μεγαλόπολης αλλά και σε δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά. Επίσης ευελπιστούμε να δώσουμε χαρά στους ξενιτεμένους Χραναίους που βρίσκονται πολύ μακριά από την πατρίδα τους, και δεν μπορούν να την επισκέπτονται συχνά.

  Η παρουσία σας σ’ αυτόν τον δικτυακό τόπο, μας τιμά ιδιαίτερα. Θεωρούμε χρέος μας να ικανοποιήσουμε τα ενδιαφέροντα σας, πολλαπλασιάζοντας τις διαθέσιμες πληροφορίες μας. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Με εκτίμηση,
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Χραναίων

Εκλογές 07 Ιουνίου στις 18.00 μμ

Εκλογές 19 Μαίου στις 11.00 πμ

Το Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Χραναίων σε συνεδρίασή του την 16/04/2015 αποφάσισε τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης με θέματα : α) Απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων β)Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου.Ο απολογισμός έργων και οι εκλογές αποφασίστηκε να γίνουν την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αθήνας στην οδό Τζώρτζ 9 στην Πλατεία Κάνιγγος στον πρώτο όροφο.

 

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο πρέπει να υποβληθούν  μέχρι την 05/06/2015 ήμερα Παρασκευή, με τους εξής τρόπους.

 α. Ηλεκτρονικά μέσω ιστοσελίδας του Συλλόγου  www.xranoi-arkadias.gr

 β. Τηλεφωνικά  στα μέλη του διοικητικού  συμβουλίουΗ παρουσία όλων μας ,και η συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο είναι αναγκαία και σημαίνει ηθική υποστήριξη του καθενός μας στην προσπάθεια που γίνεται από το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο εδώ και 50 χρόνια.

Πρόεδρος
Χαραλαμπόπουλος Χαράλαμπος

Γενική  Γραμματέας
Δρούκα Κωνσταντίνα

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
Χράνοι Αρκαδίας

Σημείο αναφοράς του χωριού είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του, σε όμορφη τοποθεσία γεμάτη με πλατάνια. Η θέα και από την κάτω πλευρά και την πάνω πλευρά του χωριού είναι εξαιρετική.

Καταγραφή Χραναίων με την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής του χωριού μας.

Πατήστε εδώ για Εγγραφή