Εκδήλωση 18 Νοεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος, με αφορμή την εκδήλωση μνήμης στον ήρωα Γρηγόρη Βαλκανά το Σάββατο 18/11/2017, προτίθεται να οργανώσει μονοήμερη εκδρομή με πούλμαν, εφόσον υπάρξει συμμετοχή, με εισιτήριο ανάλογο των συμμετοχών. Όσοι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη του ΔΣ μέχρι την Τετάρτη 15/11/2017.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Ανακοίνωση 4Νοε17

Τα Νέα του Συλλόγου μας

Το ΔΣ του συλλόγου στη συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου 2017 αποφάσισε:

·         Να συμμετάσχει στην εκδήλωση μνήμης για τον ήρωα πατριώτη Γρηγόρη Βαλκανά στις 18 Νοεμβρίου 2017 με κατάθεση στεφάνου. Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, μπορεί να οργανωθεί αυθημερόν επίσκεψη μελών του συλλόγου. 

·         Να πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση των μελών στις 4 Φεβρουαρίου 2018 στη μουσική ταβέρνα “Ελαφοκυνηγός” που βρίσκεται στη Νέα Φιλοθέη. 

·         Να προχωρήσει στην αγορά τραπεζοκαθισμάτων για τις ανάγκες του πανηγυριού το Δεκαπενταύγουστο. Η οικονομική συμβολή όλων μας θα δώσει λύση σε ένα χρόνιο ζήτημα.

Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα μέλη του ΔΣ.

  

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

 

Η Γραμματέας

 

 Θανάσης Βασιλόγιαννης

 

 

Κωνσταντίνα Δρούκα

Αποτελέσματα πανελληνίων

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις πανελλήνιες και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα τμήματα που στόχευσαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην φοιτητική τους πορεία.

Μα και σε αυτούς που δεν πέτυχαν το στόχο τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και ευχές να πετύχουν τους επόμενους στόχους τους.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου

Ευχαριστίες για το πανηγύρι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην προετοιμασία, την οργάνωση και την διαχείριση του φετινού πανηγυριού στο χωριό μας. Η εθελοντική προσφορά δεν είναι αυτονόητη και γι αυτό έχει μεγαλύτερη αξία!

Από τις αρχές του μήνα χρειάστηκε να διαμορφωθεί και να καθαριστεί ο χώρος του σταθμού, να στηθεί το "μπαράκι" μας, να μεταφερθούν τραπέζια και καρέκλες. Αλλά και να σερβιριστούν ποτά και αναψυκτικά, να ψηθούν σουβλάκια, να διατεθούν οι κλήροι της λαχειοφόρου, να εξυπηρετηθούν χωριανοί και επισκέπτες που ήλθαν στο πανηγύρι μας και τόσα άλλα, ώστε να περάσουμε όλοι μια ευχάριστη βραδιά.

Η συμβολή μελών προηγούμενων Δ.Σ. και του Παρέδρου  -πολύτιμη και ουσιαστική- μας δίνει χαρά και πίστη ότι όλοι μας μπορούμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, να συνδράμουμε στην υλοποίηση έργων για την ανάδειξη του χωριού μας.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις
Χράνοι Αρκαδίας

Σημείο αναφοράς του χωριού είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του, σε όμορφη τοποθεσία γεμάτη με πλατάνια. Η θέα και από την κάτω πλευρά και την πάνω πλευρά του χωριού είναι εξαιρετική.

Καταγραφή Χραναίων με την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής του χωριού μας.

Πατήστε εδώ για Εγγραφή